Verzenden & retourneren


Verzenden

Al onze bestellingen worden verstuurd vanuit Nederland met de standaard brievenbuspost service van PostNL.

Verzending binnen Nederland kost €3,95 per order. Normaal gesproken worden bestellingen naar Nederland binnen 1-2 werkdagen bezorgd.
Bij een aankoop boven de €45,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Internationale verzending kost €9,95 per order.
Het kan per land verschillen wanneer de bestelling wordt bezorgd.

Als je je pakket na enige dagen nog niet hebt ontvangen dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan controleren waar je pakket blijft en kunnen je ook informeren of het zinvol is om het gewenste product nogmaals te bestellen. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-18.00 uur bereiken op 020-846 69 87 of via [email protected]


Retourneren of ruilen

Alle artikelen van Bacana kunnen geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangstdatum. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Vergeet je (vooraf aangemelde) retourzending dus niet te frankeren. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het artikel in de originele staat aan Bacana te retourneren, indien mogelijk in originele verpakking, conform onderstaande instructies.
 

Wat moet je doen?

  • Log in op je account op www.bacana.shop door op de homepage op ‘Mijn bestellingen’ te klikken.
  • Onderaan in de kolom ‘recente orders’ klik je bij de order die je wilt retourneren op ‘Bekijken’ en vervolgens op ‘Artikelen Retourneren’
  • Selecteer het product en eventueel het aantal dat je wilt retourneren.
  • Kies de reden van retour.
  • Kies eventueel een retour -of ruilactie.
  • Klik op ‘Verstuur’.
  • Print het retourfomulier HIER uit.
  • Plaats het artikel in de oorspronkelijke verpakking en stop dat met het ingevulde retourformulier in de originele doos. Sluit de doos met plakband goed af.
  • Frankeer het pakket voldoende en doe het op de post.


Hoe te retourneren? 
We raden aan een veilige, trackable verzendmethode te kiezen en je order naar onderstaand adres aan ons te retourneren.

Retouradres:
O'Bacana BV
Peter Wotkehof 29
1087 DG Amsterdam
Nederland

Jij bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt. Bacana kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden van het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen. De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de koper. Bacana vergoedt de retourkosten niet. 

Wij zijn wellicht niet in staat je retourzending te identificeren zonder je ordernummer, klantnummer en naam. Dit kan leiden tot vertraging in de verwerking van je terugbetaling. 

Bacana vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

Het aankoopbedrag wordt gecrediteerd naar de creditcard- (als je met een creditcard betaald hebt), bank- (als je met iDEAL of Klarna betaald hebt) of PayPalrekening (als je met PayPal betaald hebt).

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product ongebruikt of -gedragen zijn en dienen originele verpakkingsmiddelen nog intact te zijn. Tevens dienen aan het product bevestigde kaartjes nog aan het product bevestigd te zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »