Betaalmethoden

Je kunt in de Bacana shop veilig en snel betalen met de volgende betaalmogelijkheden:


1. Ideal

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van je bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze word je betaling direct van je rekening afgeschreven. Het rekeningnummer van Bacana bij Triodos bank is NL10 TRIO 0212 1639 81.


2. Paypal

Indien je ervoor kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of je bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.


3. Creditcard

Je kunt in de Bacana shop veilig met creditcard betalen. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Bacana veilig. 
 

Extra beveiliging voor creditcardbetalingen: 3D Secure voor Visa en MasterCard 

3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse creditcard te betalen.

Om je creditcard betaling op internet nog veiliger te maken, gebruiken we de internationaal erkende beveiligingsstandaard "Verified by Visa" en "MasterCard ® SecureCode ™" kortweg 3D Secure genoemd. 3D Secure compliceert het misbruik van creditcards door onbevoegde derden, waardoor het risico op fraude van creditcard transacties aanzienlijk wordt verminderd. 

Biedt je creditcard aanbieder deze standaard aan, dan word je in de volgende stappen gevraagd om via een extra wachtwoord je als rechtmatige kaarthouder te identificeren. Het wachtwoord wordt na het invoeren van de creditcardgegevens (stap 2 betalingen) en de daaropvolgende verzending van je bestelling (stap 3 verzend bestelling) gevraagd. 

 

Door het verzenden van uw bestelling opent zich een invul-formulier van je creditcard aanbieder, waar je je 3D Secure wachtwoord kunt invoeren. Als je nog niet geregistreerd bent voor 3D Secure, kun je je in een paar stappen kosteloos aanmelden tijdens het bestelproces of contact opnemen met je bank. Als alternatief kun je ook een andere betaalmethode kiezen.

Het bij de inschrijving opgegeven wachtwoord is alleen bij jou en je bank bekend en wordt bij elke nieuwe bestelling opgevraagd. 

 

Mocht je vragen of problemen hebben met uw bestelling dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via: [email protected] of telefonisch op 020-846 69 87.
 

Wat is de CSV/CVV code?

De Card Validation Code (CVC of soms ook wel CVV en CID genoemd) is een extra driecijferige beveiligingscode die op de achterkant van de kaart gedrukt is (zonder reliëf). Deze code is een extra beveiliging om zeker te stellen dat je in bezit bent van de kaart op het moment van bestellen. Bij Amex is dit een viercijferige code die op de voorkant van de kaart  staat vermeld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »